Cautare service
szervízes ember
  
Küldés Nyomtatás

Opel oferă detalii despre noile sale scaune îmbuntățite ale viitorului Astra K

Opel oferă detalii despre noile sale scaune îmbuntățite ale viitorului Astra K
Opel vine cu noi informații legate de noile scaune îmbunătățit de care va dispune viitoarea generație Astra K.

Scaunele sunt, poate, cea mai importantă interfață dintre client și vehicul și de aceea Opel a investit în îmbunatăţirea lor.

Dezvoltate de-a lungul a cinci ani, noile scaune sunt confecționate la suprafață din materiale vaporoase, în timp ce la interior conțin spumă din poliuretan și rame din oțel ultrauşor.

 

Aceste noi modificări permit ca scaunele din față să ocupe mai puțin spațiu și aibă o masă cu 10 kg mai redusă, comparativ cu modelele anterioare. De asemenea, acestea vor avea de acum înainte o cursă pe înălțime de 65 de milimetri și prin urmare vor „garanta că pasagerii din față vor avea poziția optimă de stat pe scaun".

 

Scaunele din partea din spate a vehiculului au primit și ele un contur mai bun și au fost modificate astfel încât să fie mai confortabile.

Potrivit reprezentanților Opel, scaunele din față le permit pasagerilor să le regleze în 18 direcții și să se bucure de ventilaţie, încălzire sau funcții de masaj.

 

„Statul pe scaun este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui vehicul, atât din punct de vedere al siguranței, cât și al designului și al confortului. Tocmai de aceea am făcut ca noile scaune să se numere printre principalele noastre priorități", a declarat vice președintele Opel.