Cautare service
szervízes ember
  
Küldés Nyomtatás

Koenigsegg plănuiește să producă vehicule obișnuite

Koenigsegg plănuiește să producă vehicule obișnuite
Compania suedeză Koenigsegg, cunoscută pentru hipermașinile sale, ar putea lansa vehicule de stradă, în viitor, sugerează fondatorul brandului.

Mai exact, Christian von Koenigsegg se gândește sa implementeze tehnologia sa performantă, de care în prezent dispun modelele sport Agera RS, One:1 și Regera, și pe vehicule de stradă, obişnuite. Totuși, aceste noi vehicule nu vor purta numele de Koenigsegg ci vor fi produse de un sub-brand.

 

Mai mult, Christian von Koenigsegg ia în considerare posibilitatea de a colabora și cu alți producători din industria auto cu scopul de a crea noile modele. Până atunci, însă, compania suedeză va lucra la producerea primului său model cu patru uși . Acesta urmează a fi lansat în următorii 5 ani.

 

În același interviu în care a dezvăluit acest plan de viitor, Christian von Koenigsegg a mai spus că deși compania sa a adoptat tehnologia hibridă, el crede cu tărie în potențialul încă neexploatat în totalitate al motorului cu combustie. Acesta consideră că unitatea cu combustie, combinată cu motoare electrice mai puternice și baterii mai ușoare vor reprezenta baza vehiculelor de top.