Cautare service
szervízes ember
  
Küldés Nyomtatás

Wiesmann renaşte - compania a fost preluată de investitori englezi

Wiesmann renaşte - compania a fost preluată de investitori englezi
Din 2014, de când compania producătoare de vehicule sport cu aspect retro a anunțat că a intrat în insolvență, nu s-a mai auzit nimic de Wiesmann.

Acum, însă, compania a fost cumpărată de doi britanici cu planuri mari, așa că ar trebui să ne așteptăm să auzim iar de un nou model și asta cât de curând.

 

Deși nu se cunosc detalii despre tranzacţie, cofondatorul companiei, Friedhelm Wiesmann, a declarat pentru presă că afacerea a fost cumpărată de investitorii Roheen Berry și Anita Tatalovic. Acesta a mai explicat faptul că părțile au semnat deja contractele și că noii deținători ai companiei plănuiesc să repornească producția de mașini sport.

 

Nimeni nu știe încă ce modele vor intra din nou în producție sau dacă nu cumva compania v-a aborda o altă strategie, diferită de cea de până acum. Ultimul model produs de Wiesmann a fost GT MF4-CS, vehicul prezentat în 2013 la Salonul Auto de la Geneva. Acesta a fost creat în ediție limitată de doar 25 de exemplare pentru a celebra cei 25 de ani ai companiei. Wiesmann GT MF4-CS are capacitatea de a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde și de a atinge o viteză maximă de 293 km/h.