Cautare service
szervízes ember
  
Küldés Nyomtatás

Volvo Cars a achiziționat pachetul complet de acțiuni al companiei Polestar

Volvo Cars a achiziționat pachetul complet de acțiuni al companiei Polestar
Volvo Cars a achiziționat pachetul complet de acțiuni al companiei Polestar, având de acum dreptul de a se folosi de numele brandului suedez.

Astfel, cele mai performante modele din gama Volvo Cars vor primi numele de Polestar

Volvo. Polestar colaborează de aproape două decenii, mai exact din 1996, odată cu implicarea Volvo în motorsport. În ultimul timp, Volvo și Polestar au lucrat împreună pentru a combina confortul specific autovehiculelor produse de compania suedeză cu un nivel crescut al puterii în cazul versiunilor de performanţă a gamei Volvo.

 

"Fiecare clipă trăită la bordul unui model Volvo Polestar este o experiență specială. Am decis să aducem această experiență mai aproape de posesorii modelelor Volvo prin implicarea totală a Volvo Cars în dezvoltarea modelelor de înaltă performanță, ce vor purta numele Polestar", a declarat Håkan Samuelsson, Președinte și Director Executiv al Volvo Cars.

 

Acum, Volvo estimează că, anul acesta, 750 de exemplare Polestar ale modelelor V60 și S60 vor fi în întreaga lume. De asemenea, reprezentanții companiei susțin că pe termen mediu, pentru vânzările modelelor Polestar se estimează o creștere între 1.000 și 1.500 de exemplare livrate anual.